zsebi41 Creative Commons License 2007.04.11 0 0 1537

Én tavaly ültettem az eper magokat, igaz már februárban bent  voltak, és csak később kerültek ki mikor már jó idő volt de úgy gondolom felesleges óvatosság volt mert ezek nagyon birják a hideget a másik eper még csak most növöget ezek meg teli vannak virággal.De ha most ülteted el se késtél el vele, ősszel már teremni fog.

Az én palántáim kint vannak a szabadba, napon mert már edzettek, estére a teraszon letakarva.

A csupaszra megtépett spenótom már újra nagy de nem tudom mi lesz vele mert bekaptam valami vírust és nagyon dögrováson vagyok, a férjem a gyerekeknél a garázsépítést irányítja így tudtam ideszökni a gép elé.

Többször beszéltünk itt a körömvirágról én a törpe válozatot szeretem, köszönhetően az enyhe télnek, az ősszel kikeltből két tő megmaradt és már most virágzik.

Szeretnék segítséget kérni hátha valaki ismeri a képen látható növényt, a házzal együtt vettük a gránátalma tövében van szép a levele most virágzik és a talajon is fut és a bokorra is felkapaszkodik. De fogalamam sincs mi lehet.

Előzmény: Gox (1527)