Én tavaly ültettem az eper magokat, igaz már februárban bent voltak, és csak később kerültek ki mikor már jó idő volt de úgy gondolom felesleges óvatosság volt mert ezek nagyon birják a hideget a másik eper még csak most növöget ezek meg teli vannak virággal.De ha most ülteted el se késtél el vele, ősszel már teremni fog.
Az én palántáim kint vannak a szabadba, napon mert már edzettek, estére a teraszon letakarva.
A csupaszra megtépett spenótom már újra nagy de nem tudom mi lesz vele mert bekaptam valami vírust és nagyon dögrováson vagyok, a férjem a gyerekeknél a garázsépítést irányítja így tudtam ideszökni a gép elé.
Többször beszéltünk itt a körömvirágról én a törpe válozatot szeretem, köszönhetően az enyhe télnek, az ősszel kikeltből két tő megmaradt és már most virágzik.
Szeretnék segítséget kérni hátha valaki ismeri a képen látható növényt, a házzal együtt vettük a gránátalma tövében van szép a levele most virágzik és a talajon is fut és a bokorra is felkapaszkodik. De fogalamam sincs mi lehet.