Mr_Fusion Creative Commons License 2007.04.11 0 0 193

Aki már végigjátszotta, de még nem robbantotta le a gépről, és van mentése nagyon a legvégéről, nézze már meg pls, hogy a kill statisztikában (a PDA-ban van valahol, most fejből nem tudom, hol) lát-e esetleg olyan nevű monstert, hogy "Burer" (és emlékszik-e valami spéci lényre, amiből nagyon kevés, esetleg csak egy volt; de nem a pseudogiant, az a nagy "lábkezű" izé).

Elvileg az arénában is lehet harcolni ilyen ellen, bár nem tudtam eldönteni, hogy az, amikor emberek helyett mutánsokkal harcolhatsz, csak az aréna egy korábbi verziója volt, de aztán átírták, vagy most is benne van, csak én nem jutottam el odáig, vagy ilyesmi.

Nem tudok rájönni, mi a franc lehet az, bár gyanús, hogy valszeg egy utolsó pillanatban kigyomlált monster lesz, amit onnan már elfelejtettek kitörölni, viszont mivel a játékban nincs, a statisztikában sem fog megjelenni, így nem gond, ha nem tudom, mire fordítsam le.

Gyanús egyébként, hogy a Rodent (valami nagyra nőtt egér/patkány, a Scorcher közelében szellem formájában lehet látni) nevű lényt is kivágták az utolsó pillanatban, legalábbis a játék kb. kétharmadáig nem találkoztam vele, hacsak nem kizárólag Pripjaty/Csernobil környékén fordul elő; ott még nem jártam.