Julcsesz
2007.04.10
|
|
0 0
1429
|
hát nemtom, ez ennél sokkal összetettebb. nem olyan könnyű olyan feltételeket teremteni, hogy válogatni lehessen a gazdik között, mert nem tolonganak a fajtamalacokért pl mert az a nevetséges tévhit kering, hogy azok betegesebbek stb. nem is siettetem egyiknek se, hogy szüljön, még fiatal mindenki hozzá, egy lányka lenne elég idős, de ő meg nincs megfelelő súlyban a vemhességhez, úgyhogy inkább várok. kezdem kicsit nehezen tolerálni az embereket, boltban dolgozom eladóként az egyetem mellett és egyszerűen nem tudom már lassan elviselni a neten se a látatlan hülyéket sem, mert egyszerűen úgy képesek magukat szakértőnek mondani és mindenkit szapulni, lejáratni, leszólni hogy közben a malacuk nemét sem tudják megállapítani. én nem vagyok szakértő, de szeretnék az lenni, mégis egyre siralmasabb a helyzet, mert mindenkinek az a léyeg hogy pénz pénz pénz..olyan rémes:( félelmetes ez az ország. mikor fogják már fel végre az emberek hogy az élőlényeket nem lehet végeláthatatlanul kizsákmányolni... |
Előzmény: cavecat (1426)
|
|