Adamwarlock Creative Commons License 2007.04.10 0 0 6315
Figyelj, ezt az egészet te kezdted, azzal, hogy mi miért vagyunk ekkora gyíkok, hogy busszal megyünk, mikor kocsival olcsóbb. Mi elmondtuk, az érveinket, hogy sör, biztonság, kényelem, hangulat... Te, meg egy teljesen érthetetlen oknál fogva nem tudsz leszálni a témáról...ez a mi döntésünk, el nem tudom képzelni, hogy valakit ennyire zavarjon, hogy számára (szinte) idegen emberek merészelnek nem kocsival jönni. Te kezdtél ez személyeskedni, amikor behoztad ezt a tapasztalt vezető dolgot, amit szintén nem értek, mert mitől lenne az kevésbé tapasztalt, aki kicsivel több pénzt ad ki azért, hogy ne kelljen 700km-t vezetnie. Az meg szerintem végképp pofátlanság, hogy előhozakodsz azzal, hogy mi csak piával tudjuk jól érezni magunkat. Nem láttál még egyikünket sem bulizni, nem tudod milyen mértékben fogyasztunk alkoholt, és hogyan.Ráadásul senki sem mondta, hogy halálrészegre akarja inni megát. Az a te bajod, hogy nem szereted a sört, senki nem kéri számon, de ez nem indok a kocsi mellett. Szerintem, eleve az, ha valki úgy megy el a kedvenc bandája koncertjére, hogy nem lát a részegségtől, az hülye, és szerintem a topic tagjai is osztják a véleményem. SZóval nem értem az indítatásod, hogy mi ez a küldetés az autóért. Menj azzal, mi busszal, de ne várd, hogy leboruljunk eléd.(És nem szeretem a Dream Theater-t!)
Előzmény: feanorthegreat (6312)