Na sziasztok!
Öröm látni, hogy mindenkinek volt ideje beírni a fórumba, végre van itt egy kis élet. Tulajdonképpen én csak a buszos út ellen írtam kifogásokat, de Ti az utobbi néhány beírásban engem személy szerint támadtatok, ezt nem teljesen értem miért van, mivel nem is ismertek. Szerintem az, hogy csak alkohol befolyása alatt lehet jól érezni magatokat egy koncerten kb. akkora előitélet, mint hogy akinek hosszú haja van és heavy metalt hallgat az csak primitiv állat lehet. Na ugye, hogy igazam van srácok?
Kedves 4umos kolléga! Szerintem nem Te fogod nekem megmondani, hogy miben vannak hiányosságaim. Ha Téged nem fáraszt a városi dugóban való autózás, az a Te dolgod. Érdekes módon az általam ismert embereket fárasztja, de Te biztos sokkal tökéletesebb embereket ismersz nálam! Így jártam...
Amúgy pedig inkább azt mondjátok meg, hogy tudjátok-e a június 6-i Dream Theater koncertet a Pecsába. Erről akkor most lecsúsztunk.
Ja most jut eszembe... A Wisdom gitárosa a Kovi is velünk jön Ostravába, és képzeljétek Neki megfelel az autó... Micsoda szar alakok vagyunk mi...