cirrocumulus Creative Commons License 2007.04.09 0 0 2996

Nekem, mint az eseményeket távolabbról figyelőnek nem tünik jó ötletnek egy bejáratott név megváltoztatása. Így sok dolgot lehet majd újraépíteni. (...)

Én viszont úgy érzem, hogy inkább segítenünk kell Nekik az új név bevezetésében pl. az alábbi módon: INVOCATIO MUSICALIS (ex-Musical Witchcraft) együttes (v. zenekar), hogy azért a kötődés, az eredet egyértelmű legyen és ne úgy tűnjön, hogy egy vadonatúj zenekarról van szó, amelyik mindent most kezd, hanem egy olyanról, amelynek már ismert múltja van, de ilyenformán mégis megtörténne végre a megkülönböztetés az előző korszaktól.

Nem lehet véletlen, hogy az interjú elején és a közepén is ezt hallhatjuk a műsorvezetőtől:

- A Musical Witchcraft, illetőleg az immáron INVOCATIO MUSICALIS néven játszó együttes (...)

- a 9. zsoltár feldolgozása egy virtuóz részletének bejátszása után pedig:

Zsoltárok, azaz Istent dícsérő énekek új, modern köntösben az instrumentális rock elemeivel is ötvöződve. Bár én némi reneszánsz hangzást is felfedezni véltem ezekben az INVOCATIO MUSICALIS új nevet viselő együttes feldolgozásában (..)

Előzmény: altos (2991)