Tw1nlab Creative Commons License 2007.04.07 0 0 1899
Sziasztok!Nagy "bajban" vagyok és a segítségeteket szeretném kérni...
3 hónapja tömegelek 5 gr/tskg szénhidráttal és 2-2.5 gr/tskg fehérjével.Kiegészítőnek csak az alap megy, Iss pak,dextróz,whey,ethyl ester.1hónapja glutamin is, edzésnapon 20 gr,pihenőnapon 6 gr.Az első két hónapban nagyon jól fejlődtem jött az erő és nagyon keménynek energikusnak éreztem magam.
Kb 3 hete, 1 hónapja sokkal punnyattabbak laposak az izmaim a gyomrom viszont megnőtt iszonyú pókhasam lett, szinte eltűnt teljesen a kezdeti keménység.Szedek edzés előtti formulát is de az sem durrant közel sem mint az elején.Nem tudom mi lehet a gáz mivel csak nagyon ritkán csalok a kajában és 95%-ban csirke és rizs megy.Lehet le kellene mennem a szénhidráttal hogy lemennyen a pókhas ill. ingadoztatni kellene ? Mivel hosszabb távon szeretnék tömegelni és vissza szeretném nyerni a kezdeti keménységet.Nem értem hogy glutamin miért nem segít ebben,pedig vizet is fogyasztok rendesen 3-4-5 l/nap.
A másik gondom hogy a glutamin amit használok ,pedig egy nagyon minőségi terméket választottam a Glutamine-Sr-t,hideg vízben szinte egyáltalán nem oldódik.Próbáltam melegetíni a vizet egy kicsit de az sem használt.Olyan zavaros fehér színű lötty lesz aminek megivása után a fogak között érződnek kis szemcsék.Lehet nem kellene ezzel foglalkozni csak lenn legyen a cucc ?

Előre is köszönöm !