Szervusz!
Nem tom melyik RS-ben gondolkodsz, de én max OI RS-ben tudok tanácsot adni...(a többiek, akiknek II-esük van majd mondanak arról is egy két okosságot, ha az érdekel).
A fogyasztásról csak annyit, hogy volt olyan hónapom, amikor merő kiváncsiságból összehoztam vele 7.5 liert, de be kell vallanom, hogy életem talán legszarabb hónapja volt! ;-) Ekkora önmegtartóztatást, még életemben nem éltem át mint akkor, na de mindegy!
Azt kell mondanom viszont, ha normálisan használod, amiben van finom, lassabb üzemmód és vadálatkodás is akkor nekem 10 littára jön ki az átlag fogyasztás. De ez csak az én tapasztalatom.
Amit meg még pluszban kell tudni róla megvételkor, az ugyan az mint ami a többi használt turbós autóra is igaz. De itt arra kérlek, hogy légyszi olvasgass a fórumon a korábbi hozzászólások között és ígérem meg fogod találni az erre vonatkozó tanácsokat. Nem bunkóságból nem kezdem, most leírogatni, hanem azért, mert kissé hosszú lenne és amúgy is minek, ha már egyszer leírtam/leírtuk. :-)
Minden esetre sok sikert az autóvásárláshoz és remélem hamarosan O RS tulajként köszönthetünk téged is itt a fórumon!
Üdv:
Balu/octaviaRS/