tehtube
2007.04.07
|
|
0 0
4585
|
Nándi: 4556. Nem elég?
Vissza kellett vennem a lezlik hangjából, túl hangos, kemény volt neki. Az orgona hanxínét is minimumra vettem. Míg egy lezlinél pont jó volt hogy felemelve felé fordítottam, itt lehet hogy a főhomlokzatát előre fordíthattam volna. Igaz, otthon teljes hangerőn használom. De így duplaforgón látványosabban nézett ki :-) Mindkettőt monóban kihangosították. A hangkép hátul elég kemény, rockos volt, mind a dobnál, mind az orginál, éneknél. Nagyon sziszegtek a magasok. Hihettem volna hogy ilyen az orgona hangja ha nem hallom előtte három nappal a Művészetek Palotájában az igazságot. Ott fantasztikus szépen szólt, kissé karcosan de vastagon, ahogy kell. A string bassnál Hargitai Péter midisített 25-ös pedálját használtuk. Meghajtottam vele az ESI-t. Abban az egyik perkás orgonahangomra rátettem 3mp sustaint, monofonkusítottam. A sztereó kimenő jel egyik felét az orgona bemenetére tettem (minden ABCM-nek van olyan) a másikat direkt kiküldtem a PA-ba. A koncert feléig megfeledkeztek errő a kiküldött jelről, utána megjött a hangszer döge. Egyébként persze, meg volt elégedve ezzel az orgival is. Ez is B3. A műsorban leírtam a pluszt. A többi majdnem ugyanaz volt. Egy számban énekelt. Az utolsó szám után úgy nézett ki hogy most nem lesz ráadás, a közönség is elindult kifelé. Mikor kb. a negyedük már távozott, meggondolták magukat, és a The Preachert elnyomták. "Jegyzőkönyv" fel lett véve minden mexólaló hangról (beállás, est). Előtte megkérdeztük tőle hogy lehet-e? Ok, csak diszkréten, mondta.
Sok, és jó és szép Rhodes? Sam Paglia! |
Előzmény: djuice (4583)
|
|