3narancs Creative Commons License 2007.04.06 0 0 466
Kedves cuebic!  Azok közé tartozom, akik nagy hisztit rendeztek ezért a vacakért, s bár nem gondolom, hogy a hisztizők érték el ezt a fordulatot,most mégis nagyon örülök  és elégedett vagyok. Sok társasházban nem engednek a tetőre, pláne utcai homlokzatra antennát, műholdvevő-tányért elhelyezni, a kábelszolgáltató pedig monopolhelyzetben van. Egyedül elérhető esetleg a t-home digitális ip-tv, amivel viszont nem tudsz analóg video felvételeket készíteni, csak a saját set top box-ra,ill.úgy tudom, csak free tartalmakat rögzíthetsz, feltehetően szerzői jogvédelem okából/?/. Nekem vagy kétszáz videoszalagom van a Muzzik-Mezzo anyagaiból, pl., portrék Callastól-Dessay-ig,  háromféle teljes Ring, teljes balettelőadások MET-től Párizsig, balettportrék Barisnyikovtól Malakhovig stb. Azért ez nem igénytelen "sz.."! Nem mindenki tud eredeti DVD-t venni.Az sajnos igaz, hogy az utóbbi időkben  a Mezzo bevallottan megpróbál a klippekkel a kommersz felé menni,tán azt hiszik, hogy ezzel megnyerik maguknak a csacskaangyal-nézőket, miközben lehet,ezzel elveszítik lassan a maroknyi másízlésű hisztizőt is.
Előzmény: Törölt nick (456)