Úgy vélem, te pusztán a vitatkozás kedvéért vitatkozol, ez viszont engem untat.
De ha már a szövegértelmezésemet kritizálod, akkor javaslom, olvasd el alaposabban, amit írtam, főleg azokat a részeket, amiket visszaidéztél, hogy miket adok a szádba.
A mondat úgy kezdődött: HA.
Tudod.. logikai levezetés. HA ez van, AKKOR ebből az következik. Nem pedig azt jelenti, hogy EZ VAN.
De most AZ VAN, hogy kiszállok ebből az egészből. Egyáltalán azért szóltam bele, mert úgy gondoltam, hogy a vitapartnereid nem elég türelmesek, talán nem magyarázták el elég alaposan a dolgot, úgy gondoltam, megpróbálom én a kis alapos és megértő módszeremmel, hátha tudok neked segíteni, hogy könnyebben megértsd a másik fél gondolkodásmódját. Én megtettem, amit megtehettem, de nem érzem benned, hogy egyáltalán meg akarnád érteni, úgyhogy visszavonulok. Túl sok hasonló emberrel kell foglalkoznom a való életben, bőven elég nekem az is.
ja, és hogy visszatérjek egy kicsit a topic eredeti témájához, szerintem benned nagyon erős föld-jegyek vannak, azért vagy ilyen konok és földhözragadt. :)
Bak, bika, kos? Ha választanom kellene, a Kost mondanám.
Kértél már magadra általános leírást a horoszkópod alapján az itt levőktől? Tessék, egy kísérleti lehetőség. :)
Persze a tagadás ellen ez sem ér majd semmit. De azért próbáld meg, hátha sikerülne visszakanyarodni az eredeti témához.