Azóta már kijöttem onnan azt a bárban lett is 35000 rubelem.
Nos, a probléma velem az volt, hogy azt a bizonyos lejáratot egész egyszerűen kihagytam, nem vettem észre.
Érdekes, hogy a már sokadik nekibuzdulás után, kikapcsolt lámpával, tökvéletlenül bukkantam rá a harmadik lépcsőre, ami levitt a két kidöntött ajtóhoz.
Itt egy gyors mentés és már jött is az a nagy csirke, de azt a méretével ellentétben elég könnyű volt legyakni. Innetől már meglett a második tudós hulla is.
A teremben ott az a láthatatlan alak, aki pirózik, a legegyszerűbb egy-két kézigránát.
Innentől egy animáció jön, kezd derengeni a multunk, majd meg kell szerezni az irányítópultnál a dokumentet.
Itt van jó sok sárga színű medikit is, de a tudós fegyvere, ami egy angol S-80-as, szintén értékes.
Amikor elindulsz kifelé, addigra a kézigránát miatt már senki se fogja az ajtót, de megszállják a területet a katonák.
De innen is ki lehet jutni, sok mentés és mégtöb gyilok árán, ami már kezd kissé unalmas lenni.
A Stalkerek bázisán az arénaharcot próbáltam , de az csóróknak való, mindened elveszik, és mire végzel, csak annyid marad, amit megnyertél.
Most pedig irány az X-16.