Konnektororrú Creative Commons License 2007.04.04 0 0 140
Közepesnél vmivel magasabb beállításokkal tök jól megy nálam (P4 2,8, Sapphire Radeon X1600Pro, 1GB RAM) a játék, de azért érezni, hogy az 1 GB RAM kevés neki, igazán 2 GB-nál hasítana. Nagyon profi, de szerintem probléma az, hogy túl sokat tud egy FPS-hez képest, viszont nem elég stratégiai egy RPG-hez képest. Szerintem THQ-ék öcsém szavával élve "akkorát akartak fingani, hogy végül beszartak". A másik gondom az a játékkal, hogy Novice szinten is túlságosan nehéz. Szerintem egy játék a legkönnyebb szinten legyen könnyű, kicsit amolyan szintbejárós jellegű, a legnehezebb fokozaton meg legyen bazi nehéz. Egy idő után unalmassá válik, hogy nyolcvannyolcszor lőnek ki az ellenségek, közben még figyelni kell arra is, hogy a sugárzás is abálja az életerőmet, de amikor beböknék egy szurit magamnak, vagy innék egy kis vodkát, mindig lelőnek közben. Semmi ideje nincs az embernek arra, hogy magát a pályát figyelje. Pedig megérné, mert nagyon profin megírták a fiúk.

Egy szó, mint száz: adottságait tekintve az évtized játéka lehetne, de a számítógépes kontrollerekkel lekövethetetlenül "túl-realisztikus" kezelés, meg a túlzott, a játékot unalmassá tevő nehézség miatt mégsem lesz az.

Persze hozzáteendő a dologhoz, hogy mindenféle kézikönyvek nélkül kezdtem játszani vele, úgyhogy simán lehet, hogy a kezelés valójában egyszerűbb, mint ahogy én gondolom. Pl. az sem szerepel sehol a bill.kiosztásnál, hogy F6 gyorsmentés, F7 gyorsbetöltés, aztán az elején csomó ideig ki kellett lépnem a menübe, és onnan menteni minden leabált katona után.