uemese Creative Commons License 2007.04.03 0 0 191
Üdvözlök minden fórumozót!

Igazából én nem készülök Dominikába (sajnos), viszont voltam már ott, múlt nyáron, és ahogy végigfutottam a fórumot, eljesen elfogott a vágy, hogy azonnal induljak vissza. :)

Csodálatos két hetet töltöttünk Dominikán, Cabarete-ban, közel Puerto Plata-hoz, egy kisebb városban, egy rettenetesen szuper (óriási területen fekvő) szállodában.
Szóval jó utat mindenkinek, és aki még csak tervezgeti a kikapcsolódást, annak csak ajánlani tudom Dominikát. Nagyon nyugis, igazi pihenésre alkalmas ország, de fakultatív programokkal igazi aktív nyaralássá alakítható az a pár hét.

Bár csak beleolvasgattam az előző hozzászólásokba, de láttam, hogy többen külföldről indultok (Anglia, Ausztria). Ha az anyagiak is számítanak (nekünk számítottak, így tényleg alapos kutatómunka után választottam induló országot, és irodát, és tökéletesen bevált :)) akkor Német irodákat keressetek. Müncheni indulás a legolcsóbb, de Dortmundba, Düsszeldorfba, és Münsterbe talán egyszerűbb fapadossal elrepülni, és a magyarországi irodák árainak negyedéért, sőt még olcsóbban is meg lehet oldani egy két hetes dominikai utat.
Mi múlt nyáron augusztus elején voltunk kinn 2 hetet, Müncheni indulással, odajutással együtt fejenként 850 euró volt az út.

Felmerült még Kuba is, ha jól olvastam. Bár ez eléggé off, de ha van hely, ahova szívesebben mennék vissza, mint Dominikáa, az Kuba. Egyszerűen az a hely tökéletes. (És rám teljesen más benyomást tett, mint Dominika, hiába vannak közel egymáshoz)
Szóval jó készülődést mindenkinek :)
Emese