Többször láttam már a Sex Actiont élőben, és igazi fergeteges hangulatú bulikat nyomtak mindig. Átgondoltam párszor, hogy érdemes e elmennem a koncertre, mert ugye először úgy volt, hogy ez Szasza búcsúbulija. Aztán mégis maradt, sikerült meggyőzni. Nem akartam ilyen sírós kínos mégegyszer utoljára az eredeti felállás koncertjét. Szerencsére nem is ezt kaptuk. Eleve furcsálom a háttérben zajló kavarást, mert ugye a 2004-es nagy visszatéréskor mindenki nagyon lelkes volt, és élvezték a közös zenélést. Szasza is elmondta több interjúban, hogy 10 évig amíg külön utakon jártak, ő megpróbálta többször összetrombitálni a nagy négyest, de nem sikerült. Ezért fura, hogy most valamitől ő sokallt be. Mert a következő Sex Action albumot nem hajlandó felénekelni, de ki tudja mit hoz a jövő. Valami megváltozhatott benne, de nagyon. A március 31-i koncert viszont nagy volt.
Bemelegítésként egy Cult emlékzenekar volt, ami stílusban tökéletesen illett Szaszáék elé. Mondjuk az egy tipikus Magyar kór, hogy mindennek van emlékzenekara. A Kissnek is, a Maidennek, meg a Metallicának, Gunsnak stb. Ettől még jó volt a buli, sikerült a hangulatot megalapozni. Fél 12 körül kezdődött a móka, a "Zuhansz velem" című nótával. Most kimaradt a Volt egyszer egy vadnyugat bevonuló western intrója, és a sztriptíz is elmaradt, a koncertmenüre azonban nem lehetett panasz. Ugyanis a 2005-ös Jöhet bármi, és az első album húzós rock n' roll nótáin kívül bekerültek a repertoárba ritkán játszott nóták is. A "Tetoválva vagy" és a bluesos "Magányos úton" igazi meglepetés volt számomra. Szóval a hagulat ismét fergeteges volt, és még a kilépést is fontolgató frontember is megnyugtatott minket. Marad és együtt 4en folytatják, neki is fontos, nekünk is, és nem hagy cserben minket. Mondjuk 1994-ben volt egy nagy váltás hardcore műfajban folytatták Action néven. Akkor előbb Matyi, majd Zolee is kiszállt. Tehát volt már ilyen probléma és nyilván nehéz ma is egy rock zenekarnak, mert a média kerüli őket, a lemezeladást meg jobb, meg se említeni. Viszont ez nem az üzletről szól, hiszen itt mindenkinek van saját zenekara, ez egy örömzene. És az is legyen. Újabb meglepő és örömteli pillanat volt, amikor Szasza bejelentette, hogy Zoleenak is, és neki is gyereke lesz. Hát igen változnak az idők, de a nóták az Ahova lépsz, Én ilyen vagyok, Szerelem démona, még most is nagyon ütöttek. Körülbelül másfél óra volt a koncert.