ertem én mire akarsz kilyukadni, de basszus...
megsem hiszem, hogy teljesen hasznalhatatlan ez a topic es el lenne arasztva csipp-csupp csevegesekkel, persze van az is, de pont azert hoztam letre, mert sehol nem talaltam anno amikor utaztunk epkezlab tanacsokat es javaslatokat. meg az utazas.com-on sem. ott volt ugyan egy srac aki 2002-ben meg irt egy-ket infot, de nagyon keves tenyleges javaslattal szolgalt.
az utazas.com egy lenyeges hatranya, hogy kepeket nem lehet feltolteni es a kezelofelulete sem eppen megnyero. lehet szidni itt is meg ott is sokmindent, de nem az lenne a celunk, hogy tampontot adjunk ugyan rovid de megis hasznalhato tapasztalatunkkal olyanoknak, akiknek meg gozuk sincsen, hogy mit kezdjenek a szigeteken? nem tul popularis celpont magyarok koreben, azt elhiszem, ettol fuggetlenul mar tobben jartunk arrafele, igy nem kilatastalan a tema eltetese.
pont az utazas.comon irta valaki, hogy inkabb krabira megy cebu helyett. na az ilyen donteseket sajnalom igazabol. persze nyilvan lehetnek mogotte ertelmes ervek is, de aki a 100 dolcsis ai szallast keresi feherhomokos parttal, azt nehez ravenni olyanra, hogy ugyan sokkal nagyobb elmenyben lesz resze, de ehhez be kell vallalni a kalandot.
ha jol lattam te is jartal a szigeteken.
merrefele es mikor?