OFFFFFF
Szervusz Druszam
A kerdeseddel kapcsolatosan nem igazan tudom mit mondjak neked.
Mi eleg nagyot szivtunk Buziason. Egy 230 fos konferenciat szerveztunk es ehhez hulyere rosszul valasztottuk meg a helyszint, Talan 80-100ra eleg lett volna, de ennyi embernek nem volt jo. Foleg azert , mert az ott levo -es mukodo- hotelek majdnem osszes szobait lefoglaltuk, csak arrol nem szolt senki, hogy feljavitas alatt all az egesz es idore nem tudjak befejezni. ezert atszerveztek a sok embert - kb 30 szobanyit - ossze vissza, es volt aki felbukott, volt akit beraktak egy szar 2* akarmibe ahol elso ejjel meg a melegites sem mukodott rendesen. Sokan elegedetlenkedtek, joggal.
Kepzeld, elozo nap sult ki, hogy a muvelodesi haz 400 ferohelyes nagyterme NEM futheto. A plenaris eloadasok alatt ott didergett mindenki, a vegen tobben voltunk kint a napon, mint a teremben. Nagyon tele volt a hocipom Buziasfurdovel.
Ha csak ugy edes kettesben mentek lehet jo hely, de meg ugy sem ajanlom. mert nem igazan van mit megnezni. Mint furdo = 0. 1
00eve nagyon jo hely lehetett, de most egy roncs az egesz. Amugy az utak jarhatoak, a feljavitott hotelresz ok, de ennyi. Felixfurdo sem hudemilyen izgalmas hely, de ez annak a kozelebe se er.
Talan egy ev mulva ha kesz a felujitas erdemes lesz elmenni.
udv
ON
en az Octaviaval voltam es leven szamomra "uj" verda, meg nem ismertem elegge a muszerfali visszajelzesek pontossagat. Ezert voltam olyan kozel a jo nagy szivashoz.
Apropo, ha egy automata sebvaltos benya nelku marad, ha jol tudom a huzatas -hosszu tavon - kerulendo. Igy van?