Ujj Péter01 Creative Commons License 2007.04.02 0 0 215
Üdvözlök minden Goldberger szurkolót,csapat-tagot, szülőt,érdeklődőt stb ezen az oldalon.Napok óta tanakodok azon,hogy mint a csapat egyik tulajdonosának,illik-e szót kérnem egy, a szurkolók által létrehozott oldalon.Eddig érdeklődéssel olvastam a hozzászólásokat,és néha magamban mosolyogtam olyan nekem tulajdonitott terveken,ami SOHA nem is járt a fejemben.Meg tudtam állni,hogy ezekre ne reagáljak,de ami mostanában itt folyik,amellett jóérzésű tulajdonosként már nem lehet elmenni.Természetesen mindenkinek lehet véleménye a csapatról,szurkolókról,játékosról és edzőről stb. ,sőt, ezek a vélemények lehetnek negativ kritikák is.De nagyon szépen megkérek mindenkit,hogy BECSTELEN módon ne alázza egyetlen játékosomat,edzőmet,technikai vezetőmet,stb, mert nem ezért vállaltuk el a Goldberger új vezetését,hogy egymásra acsarkodó játékosok,vezetők stb hadszinterévé váljunk.Nagyon bizom benne,hogy minden egyes kedves hozzászóló egy kicsit visszafogja magát és nem teszi a Goldbergert nevetség tárgyává azzal, hogy ocsmány módon gyalázzuk egymást... Én valaminek az öröméért kezdtem ebbe bele,nem azért,hogy legyen egy újabb hadszintér,ahol emberek rugdoshatják egymást,ahol következmény nélkül egymás becsületébe lehet gázolni.Van sajnos bőven elég lehetőség ebben az országban arra,hogy mindenki kiélje ilyen vágyait,szépen kérem,ebben a klubban ne tegye.Kérem...