Okusaba Creative Commons License 2007.04.01 0 0 307
Szia Cilikécske

Nagyon is jó a kérdés, én sem tudtam elképzelni az üvegfenekű hajót.
Nem szó szerint a feneke van üvegből, hanem mikor lementünk a hajó belsejébe, körben nagy üvegablakok voltak, és a lábad alatt normális padló. Szerintem érdemes volt elmenni. Körbevisznek a környéken a zátony mellett. Szép látvány, de mivel a hajó rendesen megmozgatja a vizet, nem olyan kristálytiszta a viz mint pl a mólóról látsz.
Elmondták, hogy a bal oldalra érdemes ülni, ott lesz több látnivaló, de szerintem gyakorlatilag mindegy. Én azt figyeltem, hogy a profi fotós melyik oldalra húzódik, ő már csak tudja, hogy lesz a következő látnivaló:)) Meg lehet vásárolni az ott forgatott anyagot, kazettán és dvd-n. Én megvettem, mert nem csak az ottforgatott anyag de egy egyiptomi útifilm is van rajta. A dvd került 15 euróba, s biztos jobb minőségű mint amit mi házilag készitettünk. A dvd-t másnap este tudtuk átvenni a recepciónál. Ha ilyen terveid lesznek ezt bele kell kalkulálni, ne az utolsó előtti nap menjetek.

Bécsből reggel hétkor indult a gép, és nagyjából fél egykor értünk a szállóba, s visszafele 12.50-kor. A szállóból a transzfer 10.20-kor indult.
Mikor megérkeztünk egyiptomba, rettentő nagy tömeg volt, de mindenütt ott voltak a gulet képviselők, a vizumot ott ragasztják be az útlevélbe a guletesek az útlevélellenőrzés előtt. De végig ott voltak körülöttünk és segitettek eligazodni abban az őskáoszban ami ott volt. Csak a Gulet vagy ML táblát kell figyelni:)

Előzmény: Cilikécske (306)