Bird33 Creative Commons License 2007.03.31 0 0 1411

:-))

És pont ezt nem láttam.. :-(

Helyette viszont megnézhettem leendő két ellenfelünket, ami alapján azt mondhatom, hogy a maradék két meccsünkből a Pécs elleni idegenbeli igérkezik könnyebbnek.

Zsoldos nagyon összerakta a Paksot a szezon második felére, vezetik is a tavaszi tabellát, ha jól tudom. A Pécs viszont erőtlen és öreguras volt, bár akartak becsülettel, de az Ase az első negyedben megszerzett 10 pontos előnyét szinte végig tartotta, ötön belülre nem tudott kerülni a Pécs. Az egész pályás letámadás és a Paks szívós védekezése ellen sem tudtak mit kezdeni, ezzel nyerhtünk mi is.

Kiegyensúlyozott dobóteljesítménnyel nyert a Paks, sokan dobtak tőlük 10 pont felett, volt jópár szép blokk és zsákolás, sok Lapov reklamálás. :-)

A Pécset gyorsasággal könnyű zavarba hozni, ezt nekünk is ki kell használnunk.Érdekesség még, hogy a meccs végére, 4 Asést is kipontoztak a sporik.

Wittmann a mai meccs alapján smmit sem fejlődött Pécsen, ahogy Pap sporttárs is ugyanolyan ellenszenves, mint eddig volt. Czigler katasztrófa..

Cece és Balazics jó volt, ahogy Stewart is(ha jól írtam?) és a két színesbőrű amerikaira sem lehetett panasz. Odaát Alkeszics dobálgatott, meg Dénes triplákat néha, meg Lapov is dobott pár szokásosat. 

A meccs fénypontja "Dzsordzsi" bemutatkozása volt az ASÉban.

Előzmény: Törölt nick (1409)