Sziasztok!!!
Én voltam az, pontosabban nekem csörgött, de kegyetlenül a motor a 95-ös benzinnel. Sőt, még 98-assal is becsörgött erősebb gyorsításoknál.
A TREHÁNY, KÓKÁNY, KONTÁR Mazda Mester csinált rá motordiagnosztikát, és szerinte tökéletes volt a motor!!! Hiába szóltam a tünetekről, megmagyarázta, hogy ez a motor ilyen, de arra bezzeg nem volt esze, hogy a gyújtást beállítsa (5-10 perc meló lett volna neki, ez már nem fért bele a motordiagnosztikába, ha jól emlékszem 4200 Ft volt)!!! Utánaszámoltam, az ő trehánysága miatt 3 év alatt kb. NEGYEDMILLIÓ FORINT plusz pénzt tankoltam az autómba (jelentős túlfogyasztás és a 95-98-as benzin ára közötti különbözet miatt) - a semmiért!!!
Ne menjen senki a kontár Mazda Mesterhez a Mazdáját szereltetni, mert csak "leszedik, mint a meggyfát", az autóját meg elbarmolva hagyják... FELHÁBORÍTÓ a Mazda Mester tevénysége!
Eredetileg nem akartam ilyen dühödt beírást rakni ide, csak felb*szta az agyam, hogy a csörgést csak olyan mellékes dologként írta fabigeza, mint ami csak úgy van, és nem tehet róla senki, hogy eddig volt is - pedig van felelős!!!
üdv,
amay_light