Mustaine annyira "elborulhatott", hogy még klippet is forgat a Set Me Free, azaz A Tout Le Monde II-höz... jól kész van a pali! azt hiszem ezt a számot az új albumon léptetni fogom. nem, hogy nem tetszik, de most már meg is orroltam rá! Persze az eredetire nem, az MESTERMŰ! gyorsan meg is hallgattam egy párszor, hogy elflejtsem az Set Me Free okozott traumákat! :)))
ja, és egyébként csak egy gondolat a megadeth és a körülötte lévő "demokráciáról". a hivatalos klubfórumon volt/van egy topic múlthét péntek óta (amióta hivatalosan meghallgatható a dal) hogy "MI A VÉLEMÉNYED AZ ÚJ SZÁMRÓL". na, erre beírtam, de mindenféle sértéstől mentesen, hogy az eredetit preferálom, és, hogy az az igazi stb. erre másnapra, érdekes módon szépen ki lett moderálva, mintha nem is írtam volna semmit... (aztán persze mással is megtörtént ugyanez) most jelenleg csak nyálas, dicsérős vélemények vannak, vagy van olyan is, h vki lehúzta először a dalt nagyon és utána később beírt, hogy meghallgatva többször, most már nagyon tetszik, meg biztos a fülhallgató volt csak rossz... vicc! persze változhat az ember véleménye, de azért az egy kicsit furcsa, hogy a topicban csak jó vélemények vannak. mellesleg szavazásra is bocsátották egy 5-10-ig terjedő skálán, hogy mennyire tetszik a dal, hát én ott szépen a minimumot választottam, de elnézve a százalékokat a szavazás állásáról, mások is szép számban ezt tették.