mgruber Creative Commons License 2007.03.27 0 0 3786

De megkaptam, ezek szerint a válasz nem ment el.

Utólagos engedelmeddel a válaszomat ide felteszem:

Szervusz!

Én is örülök, hogy (most már úgy látom) köztetek is egyre többen vannak, akik a párbeszédet részesítik előnyben és a mindenki számára elfogadható megoldás kitalálásán törik a fejüket. Szerintem mindenképpen fontos, hogy megismerjük egymás szokásait. Persze mindig lesznek olyanok, akiknek hiába magyaráz az ember. Példáúl itt az indexen, a teljesítménytúra fórumban van egy srác, aki az összes autót is bezúzatná.

Ha majd elkészül a riport az RTL Klubbal és kiderül mikor adják le, kérlek értesíts róla! Mindenképpen meg szeretném nézni. A benne részt vevő zöldektől kicsit tartok, vannak közöttük teljesen elvakultak és tudják ők, hogy hogyan kell valami ellen hangolni (az egyébként laikus) közvéleményt.

A téli teljesítménytúránk előtt (főleg, ha rosszak lesznek a terepviszonyok) mindenképpen meg foglak keresni benneteket. Nagyon jó lenne, ha valaki ott lenne a helyszínen, aki biztosítaná a rendezvény és neadjisten lehozná az esetleges sérültet. Olyan útvonalat találtam ki, amely nagyon szép de vannak igen veszélyes útszakaszok benne.

Elnézést, hogy csak most válaszolok, de otthon eléggé sűrűn vannak problémák a gépemmel. (Egy anakronisztikus gépem van 433 MHz-es procival.)

Valamikor azt írtam a fórumban, hogy majd készítek egy térképet a Mecsekről, amin bejelölöm, merre milyen rendszerességgel és mekkora tömegben járnak túrázók. Nos ezzel kapcsolatban időközben eszembe jutott egy kis bökkenő. Az addig oké, hogy megcsinálom, de nem merem feltenni a netre mert szerintem az eléggé durva szerzői jogsértés lenne. Na mindegy majd valamit csak kitalálok...

üdv: Gruber Mihály

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

<<<pre>>>
>
> List of bodypart file names

Előzmény: quad-imádó (3749)