libsike2007 Creative Commons License 2007.03.27 0 0 807
1. Amikor valaki mellett foglalunk állást egy kampányban, főleg ha egyértelműen valakivel szemben, akkor azzal már bizony az egyik emberévé, csapatának tagjává válunk. Független ez attól, hogy akarjuk é vagy sem. A kampány részedről leginkább arra szorítkozik, hogy Bauert dicsérjed és Kókát szidjad minden formában.

2. Ha kritika lenne akkor igen. De ha kampány van, engem nem az érdekel, hogy te miért tartod rossznak Kókát, hanem sokkal inkább az, hogy miért jónak Fodort. De többet szidod Kókát, így akár valaki azt is kiolvashatja ebből, hogy érdemben nem tudsz Fodor mellett megszólalni. Ti úgy álltok a kérdéshez, mintha háború lenne. Ezért rendre övön aluli ütéseket visztek be és úgy gondoljátok ez rendben is van. Nincs.

3. Honnan tudod, hogy Kóka kiket tud megszólítani? Így kijelenteni, hogy ő nem tud új embereket megszólítani alapvetően fals, így hiteltelen amit mondasz utána. Bizony kók is és Fodor is meg tud új embereket szólítani a párt mellett. Hogy melyik többet, arról lehet fikciókat felállítani, de a puding probája ugye az evés.
Te azt mondod, Kóka nem akarja a hibákat kijavítani. Badarság és egyszerűen cáfolható. Kóka pontosan látja, hogy a szervezésünkben nagyon nagy hibák vannak, Kóka nagyon jól ismerte fel, hogy a kommunikációnkban is és szükség van szervezeti átalakításra is. Magam is ezeket tartom a legnagyobb hibáinknak, így butaság, hogy Kóka nem akarja ezeket kijavítani. Elnöki programjában részletesen ír erről és amit ott leírt erről, az nagyon jó és nagyon igaz is.

4. Bárki tagja lehet az SZDSZ-nek, aki elfogadja a párt programját és alapszabályát. Kóka ezeket elfogadta és nem támadja sehol. Illetve ugye bizonyos alapszabály módósításokat ő is célszerűnek tartana, de ez logikus és helyes. Én is.

5. Nem érdekel, hogy a Fidesz házilapja az MN kit és mivel bírál, ahogy az MSZP álatl irányított Népszabadság sem mérvadó ebből a szempontból. Saját politikusaimat, saját mércém alapján én minősítem és nem érdekel kintről mit gondolnak vagy mondanak erről.
Kóka bíráklható Wekler miatt /szerintem ebben a formában ez sem igaz/ de akkor Fodor meg bírálható Bauer miatt.
Előzmény: Libera nos, Domine! (804)