Veled ellentétben én láttam Lowe-t az egész szezon során, így elhiheted, hogy nekem, nekünk akik végig voltunk még nagyobb pozitív fordulat az ő játéka! Nekem, másokkal egyetemben valódi komoly kétségeim voltak afelől, hogy ez a csávó tud-e egyáltalán kosarat dobni idén itt nálunk (mert a bundesligában is csak megoldotta)? Neked bezzeg könnyű, arra toppantál be, hogy elkezd jól kosárlabdázni...:-)
Az, hogy kit tartunk meg jövőre, az valóban csak és kizárólag a szóbajövő egyének nomeg persze a csapat playoff szereplésén múlik. Mert igazából egy alapszakaszban lehet hullámozni meg gyengélkedni, de innentől derül ki igazán, ki a legény a gáton, egy jó cspataban ki tud, vagy jobb esetben kik tudnak a sorok élére állni.
De ha már itt tartunk, akaratlanul felmerült bennem is már, hogy ha Lowe ekkora értéke is marad a cspatnak, érdemes lenne legondolkodni rajta...
Én bízom Phillips-ben is, hogy javul a teljesítménye még, és Brigivel is nagyot húztunk, főleg így szezon közben. Utóbbi két urat csak azért emelném ki e jelenleg még teljesen fölösleges előre tervezésből, mert az említett urak EU-s játékosok...