Üdv mindenkinek!
Kedves Mongoose!Hát ahogy látom sajnos nem igazán megy ez a Lancia Lybra téme,de azért én mégis hozzá steretnék szólni.
Tehát nekem már volt sok autóm (Német is ) ugye én is beleestem abba a hibába, (háromszor is) hogy ha német akkor az csak jó lehet!Hát egy nagy rakás guanót!
A három éves VW Golfom egy év alatt csak a kuplungbovdenből kettőt megevett 30 000 km alatt.Elektromosan az utána jövő Lancia Dedra 1,9tds-hez képest erősen visszafogott volt,de ami volt benn elektronika azon állandóan volt valami szereltetni való.Az ABS meg akkor ment amikor akart,amikor kellet volna akkor meg halgatott.Na de erről ennyit!
Ezután hálisten megvettem első Olasz autómat,persze be voltam csinálva,hogy ez állandóan szervízben lessz,de úgy vagyok vele,amíg nem próbáltam nem ítélkezem.
Na lássuk:Dedrámban minden elektromos volt,még a klíma is automata csak a megfelelő gombra kellett nyomni és már intézkedett is.Ja,és ezt az autót 10 éves korában vettem(94-es)tehát a Golfhoz képest öregnek számított.Ami volt hibája az meg nem az autó miatt vol,hanem az előző gazdája volt rendetlen.Az autó úgy működött mint a Svájci óra,pedig volt benne 350 000km,és még most is megy mert akinek eladtam 2 éve az most is használja és azt mondja,hogy ez a legjobb gép amit használt eddig.A jelenlegi autóm egy Lancia Lybra 2,4JTD(140 ló)szép,kényelmes,160 000 km van benne,eddig csak kopó alkatrészeket kellet cserélni,főleg futómű(magyar utak).Drágának nem nevezhetném,ha még hozzáadom,hogy ennyi pénzért mennyi kényelmet és luxust vettem na meg a dizájn sem semmi.Nagyon sok alkatrész van ami a Fiat Marea-val azonos.Tehát van belőle bőven.Úgy tervezem,hogy addig használom ezt az autót amíg ki nem kell tolnom a roncstelepre.Addíg bármennyibe is kerüljön én úgy érzem és gondolom,hogy nagyon megérte ez az autó és örülök,hogy nem hagytam ki.Tehát amíg van Lancia addíg nekem ilyen nevű autóm lessz!!!Ha esetleg valaki másképp gondolja, aztis megértem,de könyörgöm ne akarjatok megtéríteni!Előre is köszi.Egyenlőre ennyi,remélem majd változik ez a Fórum,már ami a hozzászólások mennyiségét illeti.
Üdv mindenkinek és kellemes autózást!