szasztok! Creative Commons License 2007.03.27 0 0 2658

Konkretizálom az aggályomat.

Ha egy lépcsőházban van (az egyszerűség kedvéért) 6 emelet, minden emeleten legalább 6 lakás, akkor az minimum 36 lakás.

...ez azt jelenti, hogy kb ennyit bele fog rakni a szórólapos a szórólaptartó ládikóba....és nem kell hozzá zseninek lenni, hogy kiszámolhassuk azt, hogy 1 terjesztő kapásból megtölt egy A4-es méretű ( az egyik lentebbi képen látható) dobozkát.

Szerintetek mennyi idő alatt telik meg ......és utána kupacokban hever majd a kapu bejárata előtt az a temérdek szórólap, amit több terjesztő hord heti legalább kétszeri rendszerességgel, plusz az egyéb cetlikék..stb??????

Továbbra is azt javaslom, hogy SENKI NE ENGEDJEN BE SZÓRÓLAPOST A KAPUN.

.....ja és egy korábbi levében azt írtam, hogy ez a szórólapos doboz hamarosan a szemetes funkcióját fogja majd betölteni. Sajnos ezzel kapcsolatban már tapasztalatokkal rendelkezem, mert a korábbi lakóházamban ez így volt! Itt nem arra gondoltam, hogy a háztartási szemetét fogja valaki a kuka helyett ide gyömöszölni (bár elnézve a kukatárolós állapotokat az sem kizárt), hanem arra gondoltam, hogy majd a "kedves" járókelők vagy akár trehány lakó  csokis papírt, cigis dobozt.....stb. hajigálnak majd bele.

Előzmény: szaboattila_ikon2 (2655)