vrobee Creative Commons License 2007.03.27 0 0 429
Szia rumci!

Jelen esetben a helyes írásmódban én döntöttem, így elég jól tudom, mi állt a döntés hátterében.
Volt egy ilyen sejtésem, céloztál rá :) .
Szóval eldöntöttétek, leírtátok, kiadtátok, ez mennyiben támasztja alá a kiindulási pontotok helyességét?

Ez nyilvánvaló (attól, hogy valaki nyilasszimbólumokat használ, pártolólag, még nem lesz nyilas).
Igen. És ha sok nemnyilas használja nemnyilas szimbólumként, és a nem használók sem tartják egységesek nyilas szimbólumnak, akkor az nem nyilas szimbólum. Akár az volt 20 éve, akár nem.

Egyébként a témához Tevan mai ehetije elég egyértelmű adalékokkal szolgál. Szóval: miért ezt lobogtatnák,
Én két tippet írtam le, hogy miért alakult így. De ugye egy szimbólum esetében ez történeti kérdés. A lényeg, hogy most milyen üzenetet közvetít. És ebben most, szerintem, közel sincs társadalmi konszenzus, hogy finom legyek...

erminavettel amugy most nem (sem) értek egyet, viszont volt a témában egy HVG cikk, az szerintem valamivel hitelesebben járja körül a témát (bááár, a konklúziót mindenki értse ahogy akarja...).
Meg van egy ilyen is: <a href="http://www.hetivalasz.hu/showcontent.php?chid=15357" target="_blank">heti válasz</a>
Előzmény: rumci (427)