Híd Creative Commons License 2007.03.26 0 0 240

Voltam már az Erkelben, mondjuk, régen, utoljára 2004-ben Bobby McFerrin + Matáv Szimfonikusok :)

Igazad van amúgy, de ezeket a dolgokat a köztévének kellene megoldani, nem a UPC-nek.

Hogy Hollandiában mire van igény, és mire nincs, nem tudom. Azt sem tudom, hány csatorna van a tévében, de az biztos, hogy szinte 100 százaléknak van kábeltévéje (de legalábbis 90 százalék fölött). Vagy két hete jártam ott, a szállodában végigpörgettem a választékot, nem egy nagy szám. Kultúrcsatorna nem tűnt föl igazán.

Ami viszont érdekes, hogy a nagy lefedettség mellett egy csomó ház falán ott a műholdas tányér, vagyis keveslik a kábeles választékot. Igaz, ennek az is az oka, hogy a nemzetiségeket (arab, kínai stb.) nem látják el kábeltévés adókkal, vegyenek csak parabolát, ha hülye nyelvű adást akarnak.

Persze ha itt javasolná valaki, hogy vegyék ki a kínai tévét, vegyenek csak a sárgák parabolát, egyből lerasszistáznák.

Amúgy én kihajítanám a Paxot is a francba, mert azt sem nézik, de akkor meg a vallásosak nyafognának, hogy így meg úgy.

Az olaszt, oroszt, németet meg azért nem lehet kinyomni, mert akkor honnan tanul a gyerek nyelvet.

Ja, és hiába van Spektrum, Discovery, Animal Planet, Nat Geo stb. egy rakás, amit szintén a kutya se néz, ha abból vennének ki egyet is, még nagyobb balhé lenne, mint a Mezzóból.

A gyenge láncszem, amit a kutya se néz, és nem is balhéznának miatta, a Story Tv sztem, de a Sanomával sem szerencsés ujjat húzni, azt hiszem.

Előzmény: Valérió (239)