Törölt nick Creative Commons License 2007.03.26 0 0 26811
StationW: na de milyen rémhírről beszélsz?:) Hogy sűrűk a szelepek, és zsúfolt a hengerfej? Azért mondtam, hogy a blokk ugyanaz, mert ugyanarra a blokkra kellett rávarázsolni egy 16szelepes hengerfejet. Egyébként asszem elég kicsik a szeleptányérok is, legalábbis mikor még haveromnak kellett rendelni egy törött miatt, visszavitte, mert nagyobbat hoztak (katalógusban márpedig a nagyobb volt), végül gyárit vett. Egy másik hengerfejes szaki szerint a vízjáratok is elég kevés helyet kaptak a hengerfejben, pont az említett zsúfoltság miatt, emiatt könnyen reped, ha megfőzik őket, javítani meg pont azért nagyon nehéz, mert vékonyak a falak nagyon, meg hozzáférni sem lehet. Én ennyit tudok róla :) Ha vigyáznak rájuk, a világvégére is elmennek, csak a megfőzést kényesebben viselik, mint a többi. Pont ezért nem igen lehet kapni bontóban se, mert nagy részük repedt. És ezért adták nekem 120ezerért Szentendrén, mert tudták jól, hogy ritka a jó állapotban lévő (nem is volt sehol máshol). (Aztán kiderült, hogy az se volt az :))
Előzmény: StationW (26797)