Mr_Fusion Creative Commons License 2007.03.26 0 0 111

Ha már bugok, meg ilyenek...

Másnál is össze-vissza tűnnek el és jelennek meg újra a stash jelző ikonok a térképen? Főleg area váltásnál vettem észre.

Szintén area váltás után úgy tűnik, mintha korábban kipakolt hullákban új tárgyak jelennének meg, főleg kaja meg ilyenek, fegyver vagy lőszer nem.

A PDA utolsó funkciója (enciklopédia vagy mi a neve) mintha teljesen meghalt volna, a játék elkezdése utáni első kb. fél órában kaptam oda egy rakás bejegyzést, az óta meg semmi, pedig találtam már közben pl. olyan artifactokat amik nincsenek az eddigi listában.

Valaki lejjebb emlegetett időgyorsítást, az hol van? Megesküdnék, hogy a Controls listában nem láttam.

Szóval a járműveket kihagyták... Pedig már épp kezdtem azon töprengeni, hol találok végre valami vezethetőt, hát akkor ezexerint kb sehol. :(

As insta-respawn tényleg marhára bosszantó tud lenni, az elmúlt 2 napban a Garbage környékén rohangáltam, és igen fárasztó volt, hogy 2 percet nem tudtam anélkül haladni, hogy rám ne ugrana fél tucat bandita valahonnan; végül már tettem rájuk, van két stamina artifactom, azokat tettem be fixen, és csak elrohantam mellettük. A "parkolóban" és környékén a végén már térdig lehetett járni a hullában, de komolyan.

Amitől még jelenleg vakarom a fejem, hogy ugyancsak a Garbage-en van az az iparvágány-végállomás vagy mi, ahol egy fickóval (Seriy?) kellett találkozni. Itt már készer kaptam olyan feladatot, hogy segítsek az ott levő stalkereknek visszaverni a támadókat. Megcsinálom, "Collect your Reward", ami viszont egy jelen pillanatban elérhetetlen területre mutat, csak egy út vezet oda, és az azt őrző Duty-sok elhajtanak a fenébe. Gondolom, előbb-utóbb csak átengednek majd, de elég fura, hogy egy egy napos határidejű feladat olyan helyre küld, ahova egyelőre nem tudok eljutni.