deriva Creative Commons License 2007.03.25 0 0 852
Szerintem vasàrnap-hètfon minden zàrva lesz, tuti, mert mi is, pedig mi mindig nyitva vagyunk mèg vasàrnap is...amugy itt nem nagy szàm a husvèt, csak a vallàs miatt unnep, amugy semmi locsolkodàs vagy ilyesmik.

Optimàlis eset itt nem lètezik, ha nem mennètek a meccs elott a hotlebe, akkor se èrnètek ki a meccsre, max a vègère. Mindig tobb mitn 1 ora ùt, ha csak 15 perccel, màr az is sok+kicsekkolàs(10-20perc)+busz ha rogton indul akkor kb 1 ora beèrni a Centralèba, de lehet pont elottetek megy el, akkor fèl òràt vàrni kell...milànoban tomegkozlekedni...na arrol meg ne is beszèljunk...de ha bàtrak vagytok megpròbàlhatjàtok a lehetetlent,lehet nektek sikerul. :)
Sajnos èn pesszimista vagyok....23 napja dolgozom, ebbol edig 17-szer (hangsùlyozom tizenhètszer) nem èrtem be idoben vagy nem èrtem haza idoben, mert vagy a metro elè ugrott valaki(2x 1 hèt alatt) vagy baleset, vagy csak sziplàn lerobbant valami villamos, busz, metro....màr nem tudok elèg hamar elindulni, lehet ott kène aludnom a melòban... :)

Bergamo nagyon szèp, menjetek reggel simàn vonattal, onnan az àllomàstol van busz az òvàrosba, de gyalog is csak kb. fèl ora. Megèri! Aztàn az àllomàstol tuti kell lennie busznak ami elvisz a reptèrre, de majd kèrdezzètek meg ha megèrkeztek mikor indulnak.
Előzmény: Rexy (850)