xeniah
2007.03.24
|
|
0 0
1866
|
Én pont azt látom, hogy a rendőröket egyedül az érdekli. A feljelentésemben egyedül erre hivatkoztak, semmilyen jogszabályra nem. Valahogy így szólt az érvelésük, hogy mivel a KFF szerint a járgányom személygépkocsi, ezért vétettem a KRESZ nemtommilyen bekezdés x-edik pontja ellen, hogy érvénytelen hatósági jelzéssel közlekedtem. Én a fellebbezésemben a KÖHÉM-re hivatkoztam, ami jogszabály a KFF állásfoglalással szemben, a bíróság MÉGSEM nekem adott igazat, legalábbis telefonban ezt mondták. Azt nem tudom, mivel érveltek, mert nem kaptam meg, már olyan érzésem van, hogy valahol elkallódott, mert már legalább 1 hónapja esedékes lett volna megérkeznie. A legutóbbi rendőr is a KFF-fel jött. Mondtam neki, hogy hallottam róla, de nem érdekel, mert az nem jogszabály. Úgy láttam rajta, kicsit elhűlt, hogy vki ennyire semmibe veszi azt, ami nekik szinte "szentírás", aztán ekkor kereste ki nekem a KRESZ definíciót, hogy valami jogszabályt is mutasson. (Persze én hiába mutattam neki a KÖHÉM-et) |
Előzmény: BIGYO2 (1861)
|
|