zsebi41
2007.03.23
|
|
0 0
1279
|
Azt amit a piacon árulnak csörgősre száradva az megsem közelíti az amit én készítek küldök képet mert azt nem tudtam bemásolni ![](https://img.index.hu/imgfrm/5/2/1/3/THM_0002645213.jpg) nemcsak arról van szó, hogy eltudjam mondani, hogy van aszalt parim,hanem rengeteget használok.Minden féle salátába, sütök vele.pl aszalt paris sóskeksz, toszkán lapos kenyér, főzésnél a legegyszerűbb krumpifőzelékbe, kelkáposztába husok mellé.Soha még nem penészedett meg mert a sózás következtében hamar kidobja a levét és utána ha bekényszerült a sütőbe akkor is hamar meg van ![](https://img.index.hu/imgfrm/5/2/4/0/THM_0002645240.jpg) ![](https://img.index.hu/imgfrm/5/2/4/1/THM_0002645241.jpg) |
Előzmény: beetee (1276)
|
|