il1321
2007.03.23
|
|
0 0
1261
|
Nem vesztem el, a másik 3 topicon azért ott voltam. Ha nem tudok valamire megoldást nem írok, azért vagyok néha "hiányos".
A hhosszú hétvége munkával telt el. Kicseréltem az utat, vetettem, ültettem, néztem a rügyező fákat, kibomló virágokat. A zöldborsó kikelt. A növényházban a répa, retek, kelkáposzta is. Az uborkák közül a Perezt és a Mohikánt ismerem, ezek inkább elrakásra valók, a másik kettőt nem ismerem. Üvegházba én a kígyó illetve saláta fajtákat javasoltam (Bernadette F1), de szerintem az elvetéssel várj április közepéig szabadföldbe, üvegházba is ráérsz egy jó hét mulva. Addig csak javul az idő. A magokhoz nem tudok hozzászólni. Lehet, hogy nem voltak a sajátok teljesen beérve? A csíráztatás meleg helyen egy kis tálcába helyezett jó szöszös anyagba csomagolva, nedvesen tartva lehet. A csírázáshoz is megfelelő meleg kell. Csak ha már eléggé fejlettek a kis növények, és kint éjjel is megvan a min 10 fok akkor vidd ki a növényeket, mert megfáznak. Lehet, hogy nem heverik ki. Én most is vetettem 4 éves paprikamagot, és kikelt nagyrésze, de ezzel számoltam, így többet vetettem. A csírázáshoz, kivéve a fényben csírázó magokat nem kell napfény, elég meleg helyen tartanod az edényeket. |
Előzmény: taormina1 (1258)
|
|