athos777 Creative Commons License 2007.03.23 0 0 1874
én nem tömegelek, de most is kb 600g rizst eszek naponta, 4x150g+csirke felosztásban. ezt megfejelem este egy 150g os zabpehelyel, meg egy reggeli turmixal (80g malto +protein) edzésnap ehhez jön még egy edzés utáni turmix, 80-90g chval szintén. ez kb 600-700g ch-körül van. ezt nekem nem nehéz megennem. de én nagyon jól reagálok a magas ch-szintre, nehezen hájasodom. nehezen hízok. amikor kezdtem, 187cm-hez voltam 68 kg. gondolhatod... a tipikus hardgainer. de aztán rájöttem, hogy nekem többet kell enni.

a súlyom kb 95kg lehet most, de sajna mostanába nincs ott az edzés, úgy ahogy kéne. a ball térdem rakoncátlankodik, hónapokig nem edzettem lábra. most is csak feleakkora súlyokat használok (super slow, gyilkos ám!). a felsőtestem köszöni szépen, jó erőben van, felhúzásban jobb vagyok mint tavaly 100kilósan (pedig övet, és kreatint se használok, nem úgy mint akkor).

ráadásul marhasok dolgom van az egyetemen (értsd: rohangálás egész hétköznap), szerváltam egy új barátnőt (nem is akármilyet:D), elvesztettem egy állást, stb. elég sok dolog összegyült mostanában, stresszes lett az életem kissé. ehhez nem árt az energia. legalább, hogy szinten maradjak.

Persze ez nem panaszkodás volt, csak ebből is látszik, hogy nem csak a testépítésről szól az életem. mint szerintem a legtöbbünknek sem. de igy van ez. egyszer fent, egyszer lent.
Előzmény: lzleo (1873)