christy1987
2007.03.22
|
|
0 0
2858
|
Sziasztok! De igen, ezeket gyűjtöttem össze, de még sosem olvastam el őket! Igazándiból ezek leginkább olyan könyvek amik vagy a fekete könyvek sorozatban vagy az albatrosz sorozatban is megjelentek, és mivel azokat nagyon régen vásárolgattam, azokat olvastam el. Gyakorlatilag csak egy 4-5 olyan van, amit nincs meg régebbi kiadásban, és még nem olvastam... Nem is tervezem hogy ezeket olvasgassam, nem akarom véletlen megsérülnek, és nagyon tetszenek... Holttest a könyvtárszobábant nagyon régen olvastam, igazándiból a gyilkos személyét sem tudom már... megdöbbentő hogy rabótnyik miket észre nem vesz... most a Fogorvos székét olvasom (amit köszönök Hondasnak) és annak tartok a felénél... bár sajnos láttam filmen ifjabb koromban... hát azt tudom, hogy nem minden egy könyv külseje... de azért ezek a hungás könyvek kicsit meredekek... szerintem ez tipikusan az a kategória, hogy ezt most a villamosom meg metróban olvasom, azt ha leszállok bedobom a táskámba... semmi tartása nincs egy ilyen könyvnek (félreeértések elkerülése végett a sorozatot általában kritizálom nem ezt az egy példányt)... remélem sok hungást olvashatok majd kemény kötésben... |
|