Mr_Fusion Creative Commons License 2007.03.22 0 0 72

Na, azért tudnak azok támadni tömegesen is. Egy kutya észrevesz, 10 másodperc múlva már az egész falka szalad ezerfelé a darabjaiddal, reload. :S Néha viszont tényleg elszaladnak, erre még nem igazán tudtam rájönni, mitől függ. Van, hogy rád támad, megharap, aztán meggondolja magát és inkább elszalad a francba. Aztán meg lehet, hogy fél perc múlva három haverjával jön vissza, és mire megmozdulnál, megesznek.

Láttam valami állattal flipperező anomáliákat: a szerencsétlen betévedt egy területre, ahol egy csomó volt egymáshoz közel, és az anomáliák addig dobálták ide-oda egymás közt, míg végül egyszer kifelé nem repült el.

A környezet jól átjön, nem tudom, mennyire random/dinamikus az időjárás, nekem az első 24 órám a zónában ilyen viharos-esős volt, villámlással miegyébbel, de aztán este, pont naplementekor kicsit felszakadt a felhő, és ugyanaz a gyönyörű arany-vörös fény árasztott el mindent pár percre, mint a valóságban szokott lenni ilyenkor; az időjárás nagyon szépen van modellezve.

Azt én is meglepetéssel vettem észre, hogy az eső csak ott esik, ahol nincs fölötted semmi, sőt, még az eső hangja is változik attól függően, hogy éppen milyen talajon vagy, aszfaltúton sistereg mint a fene, füvön meg alig hallatszik.

Attól meg külön feküdtem, mikor először mentem be Wolf táborába; a tűznél két fickó ült, az egyik gitározott meg énekelt, a másik nagy átéléssel hallgatta, aztán elkezték nyomni a szöveget, nevetgéltek, beszólogattak egymásnak, stb. Marha jó volt.

Szóval a hangulat eddig nagyon bejön, lehet, kár volt a warezt kiírni, mert ebből kezd egy megvétel befigyelni nálam is.