libsike2006 Creative Commons License 2007.03.21 0 0 318
Callie!

Megértem amit mondasz. Tényleg. De saját életemből tudok hozni neked példát. Két diplomám van. Szociológus lennék és diszlettervező. Dolgoztam saját szakmámban és szart sem tudtam keresni. Négy gyerekem van, akiket el kell tartani, ezért voltam már kis boltos, sőt egy ideig építőiparban is vállalkoztam, majd kereskedelemben, aztán amikor adott volt a lehetőség, hogy egy nemzetközi intézetnél saját területemen elhelyezkedjek, azonnal váltottam érte. Van az úgy, hogy az ember nem ragad le egy területen.
Van egy nagyon jó barátom. Együtt jártunk egyetemre. Aztán ő egy évig dolgozott szakmánkban, megunta, kitanult mást és új területen keresett pénzt és egyuttal kihívást. Rendszeresen váltja amivel foglalkozik, mert amikor elér egy magasságra az adott területen ráun.
Mások képesek egy területen végig dolgozni az életüket. Nem vagyunk egyformák. Kókának joga volt indulni és mivel elég rendesen össze tudta szedni az ajánlásait, ezért azt is mondhatom, hogy a tagság egy jelentős része támogatja az indulását. ha pedig támogatja, akkor legyen megmérettetés, induljon és ha tud nyerjen egy nemes versenyben.
Nem nézem a jelöltek személyét. Nem nézem, mert akkor kizárólag az érzelmeim vezetnének azokra hallgatni viszont kizárólag zsákutca. Személyében még azt is mondhatom, Fodort jobban kedvelem. Igen, számomra is érv Fodor mellett, hogy kiprobált és régi politikusa az SZDSZ-nek. Saját szempontjaim alapján, hogy együtt volt vele a DE-ben szintén nagyon sokat nyom mellette a latban. Nálam. Ha csak az érzelmeim döntenének, Fodort támogatnám egyértelműen. De most nem a személye a lényeg, hanem a párt sorsa. Ma a köldöknézdegélés és az önmarcangolás nem vezet előre. nem érdekel mi volt, bár majd fel kell dolgozni szakértőknek azt is, elemezni kell a jelenlegi helyzetet és megtalálni azt az utat, ami az SZDSZ erősődéséhez vezet. Ebben ma úgy látom, jobb programot tudott letenni elénk Kóka, az ő elképzelései állnak közelebb ahhoz a valamihez, amit én támogatni tudnék a párt esetében.
De mint már többször leírtam itt, nem fogok kardomba dőlni Fodor győzelme esetén sem. Ha nyer, akkor minden tudásommal és lehetőségemmel segíteni igyekszek neki abban, hogy egy erős és jól működőp SZDSZ-t építsünk fel. El fogom várni Gábortól, hogy kóka programjának nagyon fontos pragmatikus megoldásait is építse be saját programjába és dolgozzon együtt Kókával. Ahogy természetesen ha Kóka nyer, akkor tőle is el fogom várni, hogy építse bele programjába Fodor ideológiai elképzeléseinek jelentős részét és tegye lehetővé, hogy szakértők foglalkozzanak a multunkkal abból készítsenek a párt számára egy jelentést és egy tanulmányt. Fodort ebben az esetben más nagyon fontos posztra kell emelni, ahol leginkább tudja szolgálni a pártot.
És a legfontosabb. Akárki is nyerjen, a választások után kampoánynak vége, csatákat azonnali hatállyal mindkét oldalnak be kell fejeznie. Ez az egyik legfontosabb feladat és felelőség Kóka és Fodor esetében.
Előzmény: Callie (202)