Mi is nagyon várjuk! :-)
Megtörve a "panaszáradatot" én néhány kellemes meglepetéssel is találkoztam. Az erkélypárkányok műkőből vannak és nem bádogból. Előbbi ugye szebb, drágább és esőben nem kopog. A mi lakásunk burkolása már kész, nekem kimondottan tetszik is. A WCtartály falba süllyesztett. Ez is a drágábbik lehetőség, pedig kimondottan kedvelem a nem süllyeszett megoldásokat. Igaz sok időnk nem volt a körülnézésre, sajnos.
Még nagy érdeklődéssel várom milyen lesz az erkélykorlát. Üveg és hullámlemez kombinációját mondta Zoli.
Az albérletünktől nem messze van egy új ház ami elkészült január elején és a mai napig nem adtak át egy lakást sem. Állítólag az Önkormányzat maximálisan kihasználja a 60 napos ügyintézést a használatbavételi kiadására. Már ha valamelyik szomszéd nem támadja meg, mert akkor tovább csúszik...
Dunyov 2 árnyéka: a tervek alapján először én is azt gondoltam, hogy a Janicsár utcai déli lakásokat szépen le fogja árnyékolni a mi épületünk. Kicsit sajnáltam is őket. De múlt héten arra járva láttam, hogy a földszintet sem éri el az árnyék, pedig még csak március van így a nap is laposabban jár.