AlBaPaPi Creative Commons License 2007.03.21 0 0 1037
Na akkor tételesen:
Sejtettem, hogy nem előírás, de szerintem pont a klub érdeke lenne, hogy a találgatásokat megelőzze, kizárja.
Edzésre nem megyek, mert filmkészítésre se járok, csak moziba.

Baráti jótanácsként mondom Neked, hogy amiért máshol megfizetnek, azt senkinek se csináld ingyér, főleg ne egy gazdag klubnál.
(Példa: Újságíróként szedhetsz labdát az edzéseken, ha az a hobbid, de cikkeket csak pénzért írj.)

Semmilyen prekoncepcióm nincs. Elképzeléseim vannak a honlapon megjelent hírek alapján, ui. szerintem ha egy játékost véglegesen leszerződtet egy klub, akkor azt elküldésekor a szezon végéig ki kell fizetni, tehát érdemesebb lenne tartaléknak megtartani. Lehet, hogy tévedek, de mivel nincs hivatalos verzió, megint csak az alapkérdéshez pottyantunk vissza.
Egyébként figyelmetlenül olvastál, mert pont azt írtam "Ezt a szurkolók tudomásul fogják venni. "
Nyilván mások, máshogy gondolják, különben még itt lenne.
Szóval nem, nem tökmidegy, hogy nincs kommunikáció. Ha bajnokságot és kupát nyerünk, akkor is az lesz a véleményem, hogy főleg a klub érdekében kéne tájékoztatni a szurkolókat.

Az utolsó előtti bekezdésre viszont az a válaszom, hogy ennyi erővel Forbest is megtarthattuk volna, Ő sem amcsi.

De pl. megoldás lett volna, ha Zujovicsot kérdezed meg (lehet, hogy még most is elérhető), akár az NS-nek is eladható cikk kerekedik belőle. ;-)
Előzmény: Törölt nick (1036)