a mondandód második fele nem tudom kire igaz, merthát Kenny ahogy kezdte a szezont, mára abszolút pozitív csalódás, élvezi a játékot, küzd, harcol. mindaddig, míg faultokkal ki nem szórják :( Brigi, bár nem egy Banks, amit tud, hozza. igyexik. Philips, nem véletlen volt Kaposváron az aki. de hát év közbe került ide, csodákat ne várjunk, főleg hogy ugye övé a karmesteri pálca. időkell, míg ráhangolódik a többiekre. csak 3 pontossal ne kísérletezzen... Marci meg... eddig se volt valami fényes, de most, hogy betoppant a konkurencia, sztem összeroppant, vagy nem is tudom, a görcsös akarásba azt is elfelejti amit tud, viszont a gond, Sully nem tud minden meccsen 40 percet a pályán lenni, kell a csere is. ha a litván megértené, és elfogadná, hogy a cserepad nem a világvége, sőt, hasznára lenne a csapatnak.
mindezek után megjegyzem, ezek abszolút szubjektív vélemények, nem okvetlen tükrözik ismerőseim, barátaim, fel- és lemenőim véleményét, ergo ha valakinek gondja lenne vele, engem szidjon ne őket :)