amay_light Creative Commons License 2007.03.19 0 0 26616

Megértelek, a lenézés üzleti kapcsolatban megengedhetetlen! Ha jól sejtem, a Mesternél a Mazdádat akartad javíttatni komoly fizetségért cserébe, nem a lakóhelyed jellemzőit akartad vele megvitatni, akkor pedig koncentráljunk az üzlet tárgyára, bár ez nekik nem esett le...

Én speciel Budapesten születtem, és azóta is folyamatosan itt élek, de felháborítónak tartom, hogy egyesek le merik nézni a vidékieket. Ébresztő, az ország 4/5-öde vidéken él, a budapesti kisebbségnek aztán végképp nincs mire pattognia. Már az is fura, hogy az emberek "feljönnek" Pestre, meg "lemennek" vidékre, ami a domborzati viszonyokat figyelembe véve, egy Mátrában vagy Bükkben lakó vidéki és egy pesti viszonylatában legalábbis paradoxonnak hangzik...

Sőt, egyáltalán azt sem értem, hogy lakóhelye alapján hogy lehet valakit lenézni, hiszen ha valaki vidékről Pestre költözik, akkor annak most ettől 20 ponttal megugrik az IQ-ja? Ne vicceljünk...

Amíg valaki (pl. Mazda Mester) a pénzünkre utazik, addig eléggé kontraproduktív, hogy a potenciális vevőit nézi le és bunkózik velük, de majd a megrendelések meredek zuhanása talán észretéríti őket...

üdv,

amay_light

Előzmény: StationW (26608)