Alexandr88 Creative Commons License 2007.03.18 0 0 4568
Hy mindenkinek!Elég rég írtam már ide szov rámfér...a másik meg,hogy kb 3-4 hete arcüreggyulladás szerü dologgal szenvedek , és az utóbbi 3-4 edzést ezért bannoltam!Sry ..sorry!Viszont a kövi péntekire kitolom a pofámat és a tagdijjat viszem már mert azzal is elvok maradva...pofámról leszakad a bőr...
na de a lényeg amiért én ma ide írtam az az hogy a berényi csapat felkért egy Wolves-os edzőt..aki ott a rookiekat edzi hogy tartson itt nekik edzést...gondoltam kinézek hátha ragad valami...és ezzel is segíthetem majd a csapatot!Na nem is bántam meg ...3 és fél órát estem keltem ...csúsztam-másztam ... és küzdöttem a hányingerrel...és találkoztam egy két érdekes dologgal...amivel eddig nem...pl hogy lemész kétpontosba ,hátul összefog jó erősen a kezed és előre elrugaszkodsz és próbálsz a melleden csúszni...na nekem ez kb a szüzesség elvesztése és az ejtőernyőzés közti érzést tükrözte és bevallom nem volt egyszerü ...de volt még egy ké ilyen dolog!Pénteken majd bővebben szólok erről annak akinek kell és az építő jellegü dolgokat bevenni az edzéseinkbe!