Antisystem Creative Commons License 2007.03.18 0 0 42

Ejnye Anti, azért ezt nem vártam volna.  Te is tudod, én is tudom, hogy nincsen dobozdíj általánosan csakis abban az esetben, ha a gyógyszer amúgy ingyen lenne - ebben az esetben kell dobozonként 300 ft-ot fizetni

Ezt a topicot nem politikai agitálásra, hanem pártsemleges  (ki)röhögésre nyitottam, de:

Ezt szerintem már mindenki tudja, ismert info, fölösleges kihangsúlyozni. És ezzel a dologgal két gond van:

1, Velejéig ostoba

2, Velejéig aljas

intézkedés.

Ahhoz még remélem fiatal... ha meg öreg lesz akkor se fizet ezért éves szinten 6000 ft-nál többet... ez pénz igaz, na de ettől még nem jött el a világvége.

Nem, a világvége attól jött el, hogy a vöröskönyvesek sok problémával terhelt uralma helyett az Armani öltönyösök még elviselhetetlenebb uralmát hozta el itt az elmúlt 17 év. A gond azzal van, hogy milliárdos szarháziak, a társadalom pöcegödrének legfelül úszkáló legnagyobb darabjai nyugodtan terjeszthetnek olyan dumákat, mint hogy "nem a békákat szokás megkérdezni a mocsár lecsapolásakor", és másnap nem hever életművük a történelem ganajdombján.

ÜdV

Előzmény: Szélfútta Haj (41)