Szegénykém, tényleg a kutyát nem érdekli ez a heraldikai meg hasonló előadás. MÉg az sem, hogy milyen színnel végződik a zászló: fehérrel-e vagy pirossal.
Ezt a zászlót a közelmultban alaposan beszennyezték és senkit nem érdekel az, hogy ott más színnel kezdődtek a csíkok. Tudod a zászló az egy olyan valami, ami messziről rikít feltűnik, és az ember nem számolgatja benne a pöttyöket, csíkokat, csillagokat. A csíkos zászlóról rossz érzések jutnak minden jobb érzésű tisztességes magyar ember eszébe!!!
Eddig még soha senki nem adott egyetlen normális választ ara, hogy most miért éppen az árpádházi csíkos zászló lett annyira felkapott? Miért nem mondjuk a Mátyás korabéli vagy bármelyik a tizenvalahány országzászló közül? És márc. 15-én mi a franc köze volt az árpádsávos zászlónak az "ünnephez"?
De csak zúgjanak azok a zászlók mennél nagyobb tömegben és csak látszódjanak minden felvételen!!! Én végülis a jó lóra tettem ezek szerint, nem a lúzer Orbén féle vonalra. Sokáig lesz ez a kormány... a ti jóvoltatokból. Hálás köszönet érte.