Gega1 Creative Commons License 2007.03.18 0 0 28

Én is hallottam egy pletykát, de lehet, hogy marhaság, nem akartam ideírni a nyilvánosság elé, de ha már szóbakerült: szóval én fúzióról hallottam.

Mit nyerne ezzel a Szpari? NBI-es tagságot. Pazár is még néhány év elfoglaltságot a nyugdíja mellé, Víglási állást (mondjuk továbbra is mint ifiedző) a gyermeke mellé.

Mit nyerne a Goli? Az említett utánpótlást, a csarnokot (ami elég szar, de nem kellene pl bérleti díjat fizetni), no és azért néhány Szpari játékos csak erősítené ezt a Golit. Erre mondta valaki, hogy ez a legolcsóbb igazolás és a két társaságból össze lehetne gyúrni egy az NBI-ben megkapaszkodni tudó csapatot.

Persze a legfontosabb ilyenkor a tulajdonosok, szponzorok érdeke, elsősorban anyagi érdeke, ezt meg aztán mi kívülállók egyáltalán nem látjuk.

Ismétlem, lehet, hogy csak találgatás, nem magas szintről hallottam. Mondjuk Pazár nagy túlélő, azt biztos, olyan, mint egy keljfeljancsi, képtelen kiesni az NBI-ből. Egyszer már csinált egy hasonló fúziós bentmaradást a Gödöllővel, utána hívták a Szparit egy darabig Spartacus GSC-nek.

Előzmény: tommy d'angelo (27)