Mai mérkőzésünket elnézve megállapíthatjuk, hogy Lowe igen jó formában van és amit nem gondoltam volna október környékén a légiósválasztásainknál, Kestutis az, aki a leggyengébb láncszemnek tűnik a gépezetben..
Én személy szerint nem értem, hogy lehet ekkora különbség egy játékos két egymást követő évben mutatott teljesítménye között?? A bajnokság ugyanaz, sérülés nem hátráltatta, elvileg egy jobb csapatba került, még a mez is ugyanúgy kék-fehér, mint előző csapatánál, de akkor hol itt a gond??
Brigivel jól jártunk, nagyon hasznosan, aggresszíven játszó sokoldalú 4-es. Az ő esetében jár a gratuláció a vezetőink felé, hogy a szezon késői szakaszában is sikerült rátalálniuk. Nem úgy Zujovics miatt. Hogy az ő elküldésének (vagy leigazolásának..) mi értelme volt azt nem tudom. A pontjai és a "hozott meccseinek" hiánya nem nagyon fog meglátszódni a csapat teljesítményén, de akkor minek szerződtettük annak idején??? Mi lesz, ha mondjuk Kámán lesérül?? Ha már aláírtunk vele egy szerződést, akkor ezt a 2-3 hónapot már kibírhattuk volna.. A Playoffra kell az ember.
Ha valaki tudja, hogy Bencze miért nem játszott, az megírhatná..
(Őt is elküldjük a jővőhéten?? :-)) )
Végül rájöttem, hogy mi a baj Kestutissal: A nyáron megszületett a gyermeke, ami, akár csak Bankset, teljesen összezavarta. Emiatt nem tud a játékra koncentrálni. Még jó, hogy nem lépett le ő is.. :-)
Remélem Lowe párja nem mindenórás, mert akkor buktuk a szezont.. :-))