Corleone11 Creative Commons License 2007.03.17 0 0 3050

Kedves Deres Szádorgó! Ne haragudj, hogy korábban nem válaszoltam, nem azért, mert nem tudtam volna, csupán nem akartam. Nem akartam, mert a vitát nagyon lealacsonyítjuk. Hoztál 3 példát, hogy a baloldaliak kit vertek meg. Egy megveréshez azért elég pár ember. Korábban arról írtam, hogy a balosok nem járnak ki tömegesen az utcára rombolni. A jobboldalról látunk ezreket az utcán randalírozni, nem a balról. Mindenhol vannak agresszívabb emberek, akik nem tudnak viselkedni. Egy példa: volt valamelyik este egy film Auschwitzról, amiben megkérdeztek egy SS tisztet, hogy miért csinálta, és azt mondta, hogy azért utálta az összes zsidót, mert egyszer egy zsidó ember átverte őt. Félre ne értsd, és félre ne magyarázd, nem akarlak a nácikhoz hasonlítani, a történetnek most nem ez a lényege, hanem az, hogy nem lehet egyetlen egy ember miatt általános véleményt alkotni! Kérlek te se tedd, mert annak még sosem volt jó vége. Nem a baloldalon van olyan hangulat, hogy gyerünk tojással dobálni azt, aki nem szimpatikus, gyerünk az utcára, mert nem tetszik a kormány. Így értettem, amit korábban mondtam. Remélem kielégítő a válaszom.

Előzmény: deres szádorgó (3036)