Rozi2 Creative Commons License 2007.03.17 0 0 283

Szia!

Mi 13  éves kamasszal voltunk Krétán tavaly nyáron.

Az animáció valóban tisztességesen működik, az animátorok a lelküket kiteszik, hogy a vendégeket szórakoztassák, és nagyon ügyesek, a gyereked egészen biztosan élvezni fogja. A Lyktosnak nagyon szép környezetben, kifogástalan teniszcetruma van, a tréningek nagyon jók. A mountainbike center is minden képzeletet felülmúlóan fel van szerelve. A tini-animációval nekem az egyetlen gondom az volt, hogy a sportok egy részét a tinik csak a kibírhatatlanul meleg órákban végezhették, a kellemesebb időpontokban csak a felnőtteket engedték oda.

Az ételek nagyon jók voltak, és nagyon nagy volt a bőség.

A szálló épületei szépek voltak, és jó karban voltak. Teljesértékű ágy a pótágy is, ami nem elhanyagolandó előny (sőt, a mi szobánkban sokkal kényelmesebb volt, mint a főágyak.)

A parkok is rendben voltak, dús, ápolt növényzettel. (A rendszeres esti fekáliaszagról, ami gondolom az öntözésükkel lehetett összefüggésben, azért szívesen lemondtunk volna.)

A nagygyerek nagyon jól érezte magát, de nekem összességében mégis csalódás volt, én az elnevezés és a hírverés alapján valahogy kifogástalanabb szolgáltatásra számítottam.

Már lejjebb is leírtam, elég sok, szerintem fontos dolog nem ütötte meg azt a szintet, ami egy álomnyaralásnál elvárható.

A fontosabbak: 

A relaxpool vize olyan hideg volt augusztusban, hogy alig volt ember benne. Persze így a vize mindig tiszta maradt. Ahol a tenger sokszor viharos, ott szerintem a medencéknek kellemesebbnek kellene lenniük. A gyerekmedence is elég hideg, időnként azonban még kifogásolható tisztaságú is volt. A jakuzzi vize szintén dermesztő volt.

Nagyon kevés volt a tisztességes árnyékos hely, ezek már hajnalban elfogytak.

Napernyőből volt elég, de ezek szitaszerűen átengedték a sugárzást, és még lehangolón koszosak is voltak.

A napágyak között sok volt a törött és foltozott darab, a kicsi gyereken jónéhány véres karcolás lett.

A szabadtéri konditeremben azok a berendezések, amiket mindenki akart használni (ellipszis tréner, bicikli) töröttek, használhatatlanok voltak, és egyáltalán nem igyekeztek őket megjavítani.

Az italok cukros szörpök voltak, a juice nevűek sem láttak sok gümölcsöt. Az igaz, hogy a nagy területen mindenütt találtál a közelben hűtött italt. A kávézó nagyon jó volt, a sütik szuperek, az alkoholokhoz nem tudok hozzászólni.

A török klubbokban szerintem nagyobb luxust kapsz, mint ami Krétán volt.

Az szerintem valóban igaz, amit hirdetnek, hogy az ár és a szolgáltatások aránya jó, de a Lyktos szerintem részleteiben semmiképpen nem luxusszálloda, aki ezt várja, csalódhat. A rengeteg sportszolgáltatás árát szerintem az árból csak úgy tudják kigazdálkodni, hogy némely részlet igencsak háromcsillagos szintre kerül.

R.

Előzmény: rodos (282)